Sunday, 25 October 2015

OOTD: Simple & sophisticated

Hei! Olen palaillut ihanalta syyslomalta takaisin hieman tympäisevään arkeen, oikeastaan jo viikko sitten. Pahoittelut pitkähköksi venyneestä postaustauosta, lomalla halusin vain rentoutua ja loman jälkeen iskikin sitten kauhea masis koulun takia. Nyt olen jo hieman toipunut tästä hetkellisestä ahdistuksesta ja hyppelen taas kouluihin suorastaan innosta hihkuen. Noh, olimme siis mökillä kokonaisen viikon syyslomalla. Siellä tuli nautittua rauhallisista aamuista ja aurinkoisista päivistä. Ei ollut päivää, jolloin aurinko ei olisi paistanut! Kävi kerrankin hyvä tuuri. Ilmakin oli sen verran lämmin, että ulkona pystyi istumaan, kunhan vain pukeutui lämpimästi. Piipahdimme kaksi kertaa Tampereella, joka oli vain puolen tunnin ajomatkan päässä mökiltä. Maanantaina kävimme katsomassa Pietarin baletin esittämän Joutsenlammen Tampere-talolla (ai että mikä esitys!) ja torstaina teimme vähän ostoksia keskustassa ja muuten vaan kiertelimme Suomen lempikaupungissani. Teen tästä varmaankin jonkun erillisen postauksen, minulla on kuitenkin sen verran kuvia upeista maisemista ja omasta pärstästäni. Tai ainakin johonkin postaukseen näitä kuvia sitten tungen.
Nyt kuitenkin itse aiheeseen eli asuuni! Tampereelta tarttui mukaan mm. tämä kuvissa esiintyvä takki. Toiset rakastavat kenkiä, toiset laukkuja - minä takkeja. Puolustuksekseni voin sanoa, että tämä kyseinen takki, jonka nyt esittelen, maksoi huimat viisi euroa! Ostin sen Radiokirppikseltä, josta tarttuu aina mukaan jotakin, kun Tampereella käyn. Takki kiinnitti heti huomioni, kun näin sen roikkumassa henkarissaan, mutta se näyttää silti ehdottomasti paremmalta, kun se on päällä. Helmakin on sen verran tilava, että alle mahtuu myös tyllialushame. Radiokirppikseltä tarttui mukaan myös muutama huivi, mukavat ja vähän H&M:mää laadukkaammat ballerinat, pehmoinen villatakki, kauan himoitsemani Ville Haapasalon kirja Et kuitenkaan usko sekä no, toinen takki. Talvitakki tällä kertaa. Sekin lähti alle kympillä. Onneksi sentään asun Suomessa, jossa takeille on oikeasti käyttöä.
Asuni yksinkertaisuus kuvaa aika hyvin sitä oloa, mikä minulla oli loman jälkeen. Ja varmaan nuo ilmeenikin (kuvia oli oikeasti about 50 ja n. 40:ssä niistä katselin maata) kuvaavat aika hyvin fiilistäni. Oli hyvin lähellä, etten olisi vain marssinut kouluun verkkareissa ja ilman meikkiä, kun vielä koulu alkoikin kahdeksalta venäjällä. Venäjäntunnilla revinkin jo hiuksia päästäni, sillä heti loman jälkeen piti anivarhain keskustella ilmastonmuutoksesta po russki. Argh! Takin alta paljastuu Tukholmasta ostamani hame (johon kuuluu myös oma bleiserinsä, mutta se on minulle hieman iso), kirpputorilta ostettu bleiseri ja paita (bleiseri H&M:än ja paita Vero Modan) sekä kengät, joiden ostopaikasta minulla ei ole mitään mielikuvaa.

Loppuun todellinen hyvän mielen biisi, jota olen kuunnellut jo useamman päivän ajan! Meghan on niin symppis.


I'm sorry that I haven't been posting lately! My autumn break ended about a week ago and it was really hard to go back to school. This is my last year at high school and I have lost my motivation!... But my autumn break was lovely, we spent it at a cottage and the weather was amazing! We also went to see Saint Petersburg Ballet performing Swan Lake. It was so magical!

Then the outfit! The coat is new, I found it from the flea market and it was only 5 euros! The skirt is from Stockholm, everything else is thrifted. I'm sorry for my apathetic expressions in these photos, I just wasn't feeling the school. 

And last but not least, Meghan Trainor's new song, which I have been listening for days. I absolutely love it!

Miss Liida Inez

4 comments:

  1. Miustakin tuo asukokonaisuus on ihana, eikä se ole ollenkaan niin yksinkertainen (negatiivisessa mielessä) kuin annoit ymmärtää tekstissä. Kaikki sopii ihanasti yhteen, tykkään erityisesti siitä miten paidan hihat pilkottavat bleiserin alta ja tuovat väriä asuun :) Myös tuo takki on ihana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhah, tykkäsin kyllä itsekin tästä asusta, yksinkertaisuudestaan huolimatta. Tuo hame on hyvä tuulisina syyspäivinä, ei tule vahingossakaan vilauteltua mitään :D

      Delete